Een bikini shoppen: de perfecte fit voor jouw body

0
Share

De zomer staat voor de deur, wat betekent dat het tijd is om de bikini tevoorschijn te halen! Maar soms kan het winkelen voor een badpak een ontmoedigende taak zijn. Er zijn zoveel verschillende stijlen en modellen om uit te kiezen, en het is moeilijk om te weten welke het beste bij jouw lichaam staat. Wij zijn hier om je te helpen. In dit blog geven we een aantal tips over hoe je kunt winkelen voor een bikini op basis van je lichaamstype. Of je nu peervormig, zandlopervormig of ergens daartussenin bent, we hebben iets voor je. Dus laten we beginnen!

Peervormig

Als je het meeste van je gewicht in je heupen en dijen draagt, dan heb je waarschijnlijk een peervorm. Bij het winkelen voor een bikini kunje dan zoeken naar een broekje met ruches of plooien aan de zijkanten. Dit helpt om je heupen te minimaliseren en geeft je een meer evenwichtige uitstraling. Wat topjes betreft; probeer een bandeau stijl of iets met ruches of andere details bij de borsten. Haltermodellen zijn ook een goede optie, omdat ze helpen om je schouders te accentueren.

Zandloperfiguur

Als je borsten en heupen ongeveer even breed zijn en je hebt een goed gedefinieerde taille, dan heb je een zandloper figuur! Het goede nieuws is dat zowat elke bikinistijl je goed zal staan. Maar als je je rondingen juist wil accentueren, probeer dan een hoog uitgesneden zwembroekje in combinatie met een crop top of een bralette. Je kunt ook gaan voor een one-piece met ruches of rimpels aan de zijkanten van het broekje.

Appelvormig

Heb je veel gewicht rond je middel? Dan heb je waarschijnlijk een appelvormig lichaamstype. Als je gaat winkelen voor een zwempak of bikini, zoek dan een zwembroekje met hoge taille. Wat topjes betreft, kun je een beugelstijl proberen of iets met ingebouwde ondersteuning zoals verstelbare bandjes. Als je met je schouders wil pronken, probeer dan een haltertopje of een cold shoulder-stijl. En als je je taille gedeelte echt wil minimaliseren, ga dan voor een one-piece met ruches of drapering in het midden

Waar je je goed in voelt

We hopen dat deze tips nuttig zijn geweest! Een bikini set kopen hoeft niet moeilijk te zijn; het enige wat nodig is, is weten welke stijlen het beste werken voor jouw lichaamstype. Dus de volgende keer dat je op het strand of bij het zwembad bent, voel je je zelfverzekerd en stijlvol in je nieuwe bikini!

Related Posts