Mooi en sexy tijdens jouw zwangerschap? Helemaal niet onmogelijk!

0
Share

De zwangerschap is een van de meest bijzondere tijden in het leven van een vrouw. Je lichaam verandert aanzienlijk gedurende je zwangerschap. Meestal komen er toch een paar kilo’s bij en je voelt je vaak pafferig en opgeblazen. De meeste vrouwen voelen zich tijdens hun zwangerschap niet bepaald aantrekkelijk en dat is zonde, het is juist prachtig dat er een kleine jij in je groeit. Met de juiste kleding en goede zelfzorg kun jij jezelf recht aan doen en je mooi en sexy voelen tijdens de zwangerschap.

Zwangerschapsondergoed

Mooi en comfortabel zwangerschapsondergoed is essentieel om je goed te voelen tijdens je zwangerschap. Kies voor zacht en rekbare stoffen die je buik ondersteunen zonder in te snijden. Er zijn prachtige sets zwangerschapsondergoed beschikbaar die niet alleen comfortabel zijn, maar er ook nog eens sexy uitzien. Voor de dames die graag strings dragen, is een zwangerschap string ook zeker een optie. Vergeet niet dat het dragen van het juiste ondergoed je zelfvertrouwen een boost kan geven, zelfs als je het alleen voor jezelf draagt.

Zwangerschapsjurken

Zwangerschapsjurken zijn een must-have in de garderobe van iedere vrouw in verwachting, zeker nu het zomer is. Kies voor losse en luchtige jurken die je groeiende buik accentueren. Een wikkeljurk is een geweldige optie omdat je de pasvorm kunt aanpassen naarmate je buik groeit. Maxi-jurken zijn ook geweldig omdat ze niet alleen comfortabel zijn, maar er ook super stijlvol uitzien!

Zwangerschapsbroeken

Een fijne broek is heerlijk en comfortabel, maar tijdens de zwangerschap kan het vinden van de perfecte broek best een uitdaging zijn. Ga voor broeken met een elastische tailleband die je buik ondersteunen en je comfortabel laten bewegen. Veel zwangerschapsjeans bevatten een verstelbare elastische band die je kunt aanpassen naarmate je buik groeit

Zwemkleding

Zwemmen tijdens de zwangerschap is een ontzettend goed idee. Gelukkig is er tegenwoordig ook een hoop badmode zwangerschap voor vrouwen beschikbaar. Kies voor badkleding met ingebouwde ondersteuning en verstelbare bandjes zodat je je op je gemak voelt terwijl je geniet van een dagje aan het strand of bij het zwembad. Voel je vrij om te pronken met je buik en wees trots op je lichaam.

Selfcare

Voor jezelf zorgen kan je net dat beetje extra zelfvertrouwen geven tijdens je zwangerschap. Wees lief voor jezelf. Luister naar je lijf op dagen dat je bijvoorbeeld hard gewerkt hebt.
Zwangerschap is iets heel bijzonders, dus gun het jezelf om eens te ontspannen en lekker naar de kapper te gaan of een manicure of pedicure te nemen. Of maak een afspraak bij de schoonheidsspecialiste voor een facial. Aandacht voor je uiterlijk kan jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld een gigantische boost geven.  Zet dit thuis ook door. Combineer mooie zwangerschapskleding met stijlvolle make-up. Blijf zorg dragen voor je uiterlijk, ook op dagen dat je je pafferig en opgeblazen voelt. Aandacht besteden aan jezelf kan wonderen doen voor hoe jij naar jezelf kijkt. Kortom: je bent mooi, sterk en sexy, ook tijdens je zwangerschap en je verdient het om dat te laten zien!

Related Posts