Populaire cosmetische ingrepen bij vrouwen

0
Share

Cosmetische ingrepen zijn tegenwoordig steeds populairder geworden, vooral vrouwen vinden het zichtbaar ouder worden niet altijd fijn. Er zijn steeds meer klinieken waar je terecht kan om je te laten helpen met welke vraag je dan ook hebt. Gelukkig wordt de techniek steeds beter, dus ziet het resultaat er mooi en natuurlijk uit. Hieronder tref je meest voorkomende ingrepen

Borstvergroting

Bij een borstvergroting, ook wel bekend als borstimplantaten of borstaugmentatie, worden implantaten gebruikt om de grootte en vorm van de borsten te vergroten. Veel vrouwen kiezen voor deze ingreep om meer zelfvertrouwen te krijgen of om een betere lichaamsverhouding te bereiken.

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een procedure waarbij overtollige huid en vetweefsel rond de ogen worden verwijderd. Dit kan helpen bij het verminderen van wallen onder de ogen, hoofdpijn en het creëren van een meer jeugdige en wakkere uitstraling.

Schaamlipcorrectie

Een schaamlipcorrectie is een chirurgische ingreep waarbij de grootte van de schaamlippen worden aangepast. Te grote schaamlippen kunnen zorgen voor pijn, schaamte en infecties. Een correctie, ook wel labiacorrectie of schaamlipverkleining genoemd, kan een vrouw enorm helpen en zelfvertrouwen geven.

Liposuctie

Bij liposuctie wordt overtollig vet verwijderd uit specifieke delen van het lichaam, zoals de buik, dijen, billen, armen of nek. Dit is populair omdat het kan helpen bij het creëren van een meer gestroomlijnde lichaamsvorm, waar veel vrouwen zich fijner bij voelen.

Facelift 

Een facelift wordt uitgevoerd om tekenen van veroudering in het gezicht en de nek te verminderen. Het omvat het strakker trekken van de huid, het verwijderen van te veel vet en het herpositioneren van weefsels om een jeugdiger uiterlijk te creëren.

Neuscorrectie

Hierbij wordt de vorm of functie van de neus veranderd. Dit wordt vaak gedaan omdat vrouwen hun neus te groot vinden, of een scheve neus brug te corrigeren, maar het kan ook worden uitgevoerd om ademhalingsproblemen te verhelpen.

Buikwandcorrectie

Ook een buikwandcorrectie komt vaak voor. Het te veel aan vet rond de buik wordt verwijderd en de buikspieren worden aangespannen. Vooral vrouwen die veel gewicht hebben verloren of die hun lichaam na een zwangerschap willen herstellen maken hier gebruik van. Sommige klinieken gaan bij vrouwen die ontevreden zijn over hun lijf na de zwangerschap nog verder en bieden een complete mommy makeover, waarbij er wordt gekeken naar buik, borsten en benen.

Overige ingrepen

Er zijn nog tal van ingrepen die tegenwoordig steeds vaker worden gedaan, denk aan een armlift, bilvergroting, tepelcorrectie, dijbeenlift, noem maar op. Door de technologische ontwikkeling kan er steeds meer en kan een vrouw zich altijd fijn in haar lijf blijven voelen.

Related Posts