Contact en samenwerken

Heb je vragen of opmerkingen op een van de geplaatste berichten op jennifersmit.nl dan kun je een reactie mailen. Ook voor al je algemene vragen kun je ons een e-mail sturen.

Hoi! Op deze pagina leggen we graag uit wat jennifersmit.nl is en hoe jij wellicht met dit blog online kan samenwerken.

Jennifersmit.nl is een platform voor iedereen die van trending topics houdt. De meest voorkomende basisonderwerpen zijn reizen, mode, sport en gezondheid. Dit zijn onderwerpen die een groot interesseveld van veel online lezers omvatten. Hierdoor krijgt jennifersmit.nl een breed type lezers binnen. De berichten zijn kwalitatief geschreven waaronder rekening gehouden wordt met de SEO van het betreffende artikel. De vindbaarheid is daarmee optimaal en zeer interessant voor adverteerders. Het is een omgeving waar merken, bedrijven, diensten en of producten op een professionele en doelgerichte manier promoot kunnen worden.

Promotie kan op verschillende manieren ingezet worden en getoond worden op Jennifersmit.nl. Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden; samen met de klant kan gekeken worden naar de beste inzet en combinatie(s) van middelen.

  • Een review in de vorm van een blog, inclusief beeldmateriaal, quotes ed of een blogartikel geschreven met onderwwerp naar wens van de klant met linkverwijzingen naar de te promoten websites.
  • Banners op een of meerdere posities op hoofd- en/of subpagina’s.

Wij werken graag samen met relevante bedrijven en personen die actief zijn in de de branche reizen, mode, sport en gezondheid! Het mag ook best wat afwijken als de basisinzet maar relevant is aan een van deze 4 onderwerpen. Twijfel je? Nee even contact met ons op, dan zoeken we samen naar een goede samenwerking.

Voor contact verwijs ik graag naar Mark via e-mailadres: mark.lienz@outlook.com.