De nieuwste technologie in de beauty- en wellness sector

0
Share

Nieuwe schoonheidstechnologieën zijn voor elk beautysalon een echte aanwinst als het gaat over kwaliteit en resultaat. Afslanken zonder er erg veel tijd in te steken, strakkere spieren of je huidprobleem verbeteren na slechts een eenmalige behandeling bij de schoonheidsspecialist is een droom van elke klant. Met de producten van DEN Esthetics kan je jouw klanten de beste ervaring en het mooiste resultaat geven in een mum van tijd.

Welke toestellen en producten bestaan er om de werking van jouw wellness-salon te verbeteren?

Met verschillende tools kan je je klanten hun gewenste behandeling op de meest aangename manier geven. Zo bereiken jouw klanten al snel hun schoonheidsidealen. De nieuwe technologieën versnellen namelijk alle processen van de huid. Je kan bijvoorbeeld jouw klant een volledig unieke ervaring aanbieden door gebruik te maken van een huidanalysetoestel. Deze technologie scant het gehele gezicht en maakt een analyse. Ook geeft het aan welke behandeling jouw klant exact nodig heeft. Daarnaast zijn alle radiofrequentie- en afslanktoestellen zorgvuldig getest. Radiofrequentietoestellen gaan met behulp van frequentie tot in de diepste weefsels zonder de gezonde huid aan te tasten. Zo kan je je klant voorzien van een versteviging, hervorming, behandeling van striemen en littekens of een lift. Tot slot zijn er nog verschillende afslanktoestellen zoals een infraroodcabine of een vermageringstoestel. Of bijvoorbeeld de Suprasculpt, een nieuwe bodyshaper waar je klant niets voor hoeft te doen. Het apparaat is inspanningsloos en stimuleert de spieren. Zo worden spieren strakker en wordt het silhouet verfijnt.

Wat kan deze professionele apparatuur nu juist betekenen voor jouw beautycentra?

Wil jij als salon een unieke werking en je onderscheiden van anderen? Als jouw focus ligt op afslanken en huidbehandelingen zijn deze apparaturen waarschijnlijk een echte verrijking. De nieuwe toestellen zijn namelijk een alternatief voor de meer invasieve schoonheidsbehandelingen. Dat betekent dat deze technologieën geen schade achterlaten op de huid. Naast het verbeteren van de huidconditie en het zorgen voor een slank en strak resultaat, brengen de producten dus géén beschadiging aan op gezonde delen van de huid. Vaak willen klanten een snel en effectief resultaat na slechts enkele behandelingen. Met deze producten kan je jouw klant dit bieden. Zo garandeer je jouw klanten de beste prijs en de beste kwaliteit.

Related Posts