Nieuwe gadget: de koffie-wekker

0
Share

Wat is er nóg lekkerder dan de geur van verse koffie op een zondagochtend? Zelfs als koffieliefhebber kan ik toch nog wel wat dingen bedenken en deze wekker staat zeker in dat lijstje!

Aangepaste volgorde

Gebroken nachten teisteren momenteel ons slaapritme. Zij zijn de reden dat ik het tijdstip waarop ik mijn eerste shot caffeïne in het kopje drappeer, drastisch heb vervroegd. De katten daalden het eerste in prioriteit en moeten nu even wachten op hun ‘onbijt’. Nu is ook het bouwen van een boterham naar een later tijdstip verdrongen. Zelfs het checken van mijn telefoon is in mijn start-up-list serieus gedaald. De aangepaste volgorde is nu: koffie, katten, boterham, telefoon. Dan pas de wereld.

Tijdwinst

Feit: ik moet voor mijn eerste kop koffie nog wel een trap af. Oplossing: een wekker die een verse koffie bouwt! Locatie: Naast je bed (tenzij jouw wekker in de keuken staat).

Roestvrijstalen kogellagers

The Barisieur is wekker en een koffiezetapparaat ineen. Het zorgt ervoor dat de eigenaar op een relaxte manier de dag begint met het geluid van de subtiele beweging van de roestvrijstalen kogellagers die het water koken door middel van inductie.

Start van de dag

De wekker voorziet in een soort ontbijt-op-bed dus. Zonder ontbijt, maar met koffie. In mijn fantasie zit ik rechtop in bed, half onder nog warme dekens, ogen half open, beste been + voet half buiten boord om als eerste de vloer te beroeren en… ontspannen nippend aan mijn vers geurende dubbele espresso. Wat een start van de dag! En, als het caffeïne-gehalte in mijn bloed weer op peil is, dans ik fluitend de trap af terwijl ik met mijn linkerhand de katten eten geef, met mijn rechterhand het brood pak en in dezelfde beweging mijn telefoon aanzet om de notificaties en mail te lezen. Wat een tijdwinst moet dat opleveren!

Genialiteit heeft een prijs

Je snapt, het apparaat ziet er ook nog eens stijlvol uit. Anders had dit wereldverbeterende nieuws het niet gehaald tot Stylingblog. Genialiteit heeft een prijs. In dit geval tussen de € 280,- en € 680,-. Maar met de eerder aangetipte tijdswinst heb je dat snel terug verdiend. En kun je de andere dingen doen op jouw 2do-list.

Related Posts