Waarom jij een screenprotector moet gebruiken

0
Share

Heb jij een mooie (en dure) iPhone of een Adroid-toestel waar je super blij mee bent? Zorg er dan voor dat je het scherm van je telefoon onbeschadigd houdt door een screenprotector te gebruiken. Het scherm van je smartphone is gemaakt van glas. Glas kan makkelijk krassen en in sommige gevallen zelfs breken. Met een screenprotector blijft je telefoon mooi. Dit zijn 3 redenen waarom jij een screenprotector moet gebruiken.

Beschermen tegen krassen

Smartphoneschermen zijn krasbaar. Glas is bestand tegen krassen van bijvoorbeeld vingernagels en zelfs sleutels of munten. Toch zijn er al snel krassen op je scherm te zien als je jouw telefoon een tijdje in gebruik hebt. De reden? Zandkorrels! Zandkorrels hebben een hogere hardheid dan glas, ze zijn klein en zitten overal! Of je jouw telefoon nu in je broekzak of in je tas meeneemt, vaak komen er zandkorrels bij je toestel. Voor je het weet heb je een storende kras op je toestel. Met goede screenprotectors los je dit probleem op. Krassen komen dan niet direct in het scherm te zitten, maar op de screenprotectors. Zit jouw screenprotector onder de krassen? Dan vervang je de gebruikte beschermlaag voor een nieuwe en ziet je smartphone er direct weer als nieuw uit!

Beschermen tegen vallen

Laat je jouw smartphone weleens uit je handen glippen? Met een beetje geluk hou je hier geen schade aan over, maar soms valt je telefoon net verkeerd en zit hij vol barsten. Een screenprotector biedt een extra laag bescherming, wat er voor kan zorgen dat deze laag de klap opvangt. Zo voorkom je een achterlijk dure schermreparatie of dat je zelfs een nieuwe smartphone aan moet schaffen. Bij Mobiel.nl bestel je in een handomdraai een passende screenprotector voor jouw smartphone.

Extra privacy

Screenprotectors kunnen ook over een aantal extra functionaliteiten beschikken. Kies bijvoorbeeld voor een variant op Mobiel.nl die zorgt voor extra privacy. Deze privacy-screenprotectors laten het scherm alleen recht van voren zien. Probeert er naast je iemand over je schouder mee te kijken? Dan ziet deze persoon niet wat jij aan het typen bent of wat er op je scherm staat.

Een andere interessante functionaliteit waar je voor kunt kiezen, is een antibacteriële screenprotector. Deze protector is voorzien van een speciale coating die de groei van bacteriën tegengaat!

Related Posts