Wat doet een doktersassistent?

0
Share

Jij hebt je diploma in de zorgsector behaald, waarna het nu tijd is om deze te verzilveren met een mooie baan. Maar, het vinden van deze baan is makkelijker gezegd dan gedaan. Deze zoektocht is nou eenmaal moeilijk, omdat het niet simpel is om een werkplek te vinden die de perfecte balans heeft tussen jouw wensen en jouw capaciteiten. Een functie die je zeker eens moet overwegen is de functie van doktersassistent. In deze blog vertellen we je wat deze functie inhoudt.

Doktersassistent

Als doktersassistent werk je zelfstandig, maar onder de verantwoordelijkheid van een huisarts. Een plek waar je zou kunnen komen te werken is bijvoorbeeld een huisartsenpost. Als doktersassistent heb je een vrije rol. Doordat de verantwoordelijkheid bij de huisarts ligt, is er voor jou erg veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Deze kleine werkzaamheden lijken misschien niets groots, maar bieden jou de perfecte mogelijkheid om bekend te worden in het vak en te laten zien tot wat je toe in huis bent. Voorbeelden van werkzaamheden die je uitvoert zijn kleine, simpele medische werkzaamheden, bijhouden van de administratie en dossiers en het beantwoorden van de telefoon.

Auxilio

Het vinden van een geschikte vacature is niet simpel. Als dit een probleem is waar jij tegenaan loopt, introduceren we je graag aan Auxilio. Dit is een vacaturebank met een specialisatie in de zorgbranche. Zij focussen zich niet alleen op het vinden van een werknemer voor een werkgever, maar leggen écht de focus op de juiste klik. Zo is zelfontwikkeling een belangrijke kernwaarde van ze. Dit is niet alleen een mooi perspectief voor werkzoekenden, maar ook voor werkgevers die zich bij Auxilio aanmelden: zij zijn gegarandeerd van leergierige werknemers die niet slechts tevreden zijn met hun huidige positie, maar die zich graag ontwikkelen naar een betere positie.

Ben jij op zoek naar de juiste vacature doktersassistent? Neem dan snel een kijkje bij Auxilio. In deze vacaturebank vind jij een ruim aanbod in relevante vacatures, die jou zo maar eens een baan kunnen bezorgen waar je de rest van je leven blij mee bent. Heb jij vragen over de werkwijze van Auxilio? Neem dan contact met ze op! Eén van de specialisten van Auxilio staat je graag te woord.

Related Posts