Dit zijn de laatste trends op het gebied van behang

0
Share

De stijlen in de behangwereld zijn continu in beweging. We schrijven in deze blog over 4 ontwikkelingen om je op de hoogte te houden en te inspireren.

Een andere diepte

Daarvoor staat een 3D behang. Het is een afwijkende manier van je muur behangen en hierom spot je vele effecten, waardoor je geboeid raakt door het behangpapier. Dit is vergelijkbaar met een bezoek brengen aan een museum en een tijdje staan bij een schilderij dat je fantasie prikkelt. Om deze stroming te omarmen is wel lef nodig, omdat het afwijkt van de gebruikelijke denkwijze om de huiselijke sfeer te bekleden. De ideale stap voor mensen die op zoek zijn naar verfrissing dus. Hier passen bovendien Arte Walls perfect bij, doordat ze uiteenlopende uitvloeisels meedragen.

Imperfectie als de nieuwe tijd

De makers slaan met deze variant een nieuwe weg in. Hierdoor bestaat een muurbekleding uit een kleur die feller en lichter is op bepaalde vlakken. Zo krijg je de kans om meubels aan te schaffen met een excentrieke kleur om deze objecten meer op de voorgrond te zetten. Denk hierbij aan een oranje stoel voor een muur met een zwarte kleur. Positioneer daarbij een lamp met duistere tinten en het plaatje is rond.

In een planten omgeving

Velen mensen zoeken de natuur op om de rust te vinden. Maar je hoeft niet de deur uit om in deze gemoedstoestand te raken. De creatievelingen scheppen immers een combinatie van uiteenlopende planten op een doek. En je weet ook dat de plantencategorie breed is. Dus welke richting sla je in om je leefruimte in een kalm vaarwater te laten verkeren? Daarnaast vullen objecten met een plantaardige kleurigheid de setting uitstekend aan. Bijvoorbeeld een blauwe bank, groene stoel en een rood kleed. Dit is de vormgeving waarbij je zult slagen: de diverse mogelijkheden schenken je een inspiratiebron zonder grenzen.

Zachte vormen

We sluiten af met een aanpak dat lijkt op de muurbekleding in de koninklijke paleizen door de luxe ambiance. Verder denken sommige liefhebbers dat dit een saaie keuze is door de grijze kleur. Dit is echter niet het geval. De witte tegenspeler zorgt evenzeer voor een extra beleving dat met onder andere een houten vloer wordt aangevuld tot een geheel.

Het is nu aan jou

We hopen je goed te hebben geïnformeerd over de tendens in dit jaar. Ons advies tot slot is om te praten met de specialisten in de winkels. Hierdoor valt jouw smaak vanzelf in een bepaald genre.

Related Posts