Een comfortabele loungezetel mag niet ontbreken in jouw interieur

0
Share

Na een drukke en vermoeiende werkdag is het heerlijk om neer te ploffen in een comfortabele loungezetel. Je kan heerlijk ontspannen op de chaise longue en de voetjes even omhoog leggen. Een loungezetel is ideaal in een woonkamer, maar kan ook in een gastenkamer of een gamekamer goed van pas komen. Ze zijn namelijk niet super groot, maar wel erg comfortabel en dus geschikt voor verschillende ruimtes. Bovendien vind je voor elke stijl ruimte een loungezetel, Scandinavisch, klassiek, modern, industrieel… Een loungezetel is heerlijk wanneer je graag wilt relaxen en heerlijk languit in kan liggen.

Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een loungezetel en een hoekzetel?

Het blijft voor velen een raadsel, het verschil tussen een hoekzetel en een loungezetel. Wij leggen het je met plezier uit. In een hoekzetel zit zoals de naam het zegt een hoek, dit heeft een loungezetel niet. Ook heeft een loungezetel vaak een extra rug- of hoofdleuning wat bij een hoekzetel niet vaak voorkomt. Ook wordt een loungezetel altijd gekenmerkt door een verlengd voetstuk, dit voetstuk is vaak ook wat breder zo kunt u er makkelijk de voeten op leggen. Ook staan de armleuningen tegenover elkaar bij een loungezetel, dit is bij een hoekbank vaak niet het geval. Bovendien kan je vaak zelf bepalen bij een loungezetel hoeveel rugsteun en voetsteun je zelf graag zou willen, je kan de samenstelling dus vaak volledig zelf kiezen.

Jouw loungezetel samenstellen

Het leuke aan een loungezetel is dat je een loungezetel vaak grotendeels zelf kunt samenstellen. Je kan dus eindeloos kiezen in de opstelling, de bekleding van de zetel, de kleur enzovoort. Op die manier kan u dus een loungezetel kiezen die perfect in jouw interieur en bij jouw stijl past. Kies voor een chaise longue aan de kant die jouw voorkeur heeft en kies het aantal zitplaatsen, op die manier bepaal je hoe groot jouw zetel wordt. Het is zelfs zo dat je bij veel loungezetels kan kiezen voor bijvoorbeeld een slaapgedeelte of een opbergruimte, op die manier maak je een loungezetel multifunctioneel. Je kiest ook zelf voor de bekleding en kleur op die manier kan je jouw zetel echt helemaal aanpassen aan jouw eigen smaak.

Een loungezetel kopen bij Urban Sofa

Ben je zelf ook op zoek naar een lounge zetel? Dan kan je eens een kijkje nemen bij Urban Sofa. Zij voorzien je met een uitgebreid assortiment aan loungezetels. Wanneer u hulp nodig heeft met het uitkiezen van een loungezetel is het aangeraden een foto van jouw woonkamer en de afmetingen mee te nemen naar de winkel waar u de loungezetel koopt, op die manier kan je beter geholpen worden en krijg je vaak extra advies en interieuradvies. Wij kunnen een loungezetel alleen maar aanraden!

Related Posts