Je interieur decoreren met wand decoratie

0
Share

Met wanddecoratie zorg je gelijk voor interieurdecoratie. Want als je je wand decoreert, betekent dat ook dat je iets aan je interieur veranderd. Je kunt een wand decoreren met een canvas foto. Wanneer je een mooie grote foto op canvas laat uitprinten en deze in de kamer op een speciale (prominente) plaats hangt dan zorg je voor een eyecatcher in je woonkamer. Je kunt ook een hele wand volhangen met kleine canvas foto’s om daarmee een verhaal te vertellen. In elk geval zorg je, met één of meerdere canvas foto’s, ervoor dat de sfeer in die kamer veranderd. De materialen die worden gebruikt voor het afdrukken van jouw mooiste foto’s zijn milieu vriendelijke en geven de foto haarscherp weer in prachtige kleuren.

Zonde om zo veel foto’s te maken met je telefoon en er niets mee te doen

Inderdaad het is zonde dat je met je telefoon zoveel foto’s maakt en er eigenlijk niets meer mee doet. Maak daarom eens een wanddecoratie van jouw mooiste foto’s op canvas. Laat ze afdrukken in rechthoekige of vierkante vormen en plaats de wand vol met foto’s alsof je een verhaal vertelt. Wanddecoratie valt op als je er een hele grote canvas foto neerhangt of veel kleintjes in allerlei maten en soorten. Zo zullen jouw foto’s direct in het oog springen en de aandacht krijgen die ze verdienen.

Een nieuwe rage: een hexagon fotowand

Hexagon is een zeshoek en een hexagon fotowand wil zeggen een wand waar je allemaal zeshoekige foto’s tegen plakt. Je ziet deze fotowanden steeds vaker, ook in interieurtijdschriften en woonprogramma’s. Je kunt van de hexagon shapes (plaatjes) dan ook mooie collages maken. De hexagon foto shapes zijn er in grote en kleinere afmetingen die je met elkaar kunt combineren. Je kunt zo met één plaatje beginnen en dit uitbreiden tot een wand vol. De hexagon shapes zijn gemaakt van 5 mm dik Forex, een lichtgewicht kunststof van geschuimd PVC. Hierop worden de foto’s haarscherp geprint. De shapes zijn kleur- en kras vast. Naast de hexagon vorm zijn de shapes ook verkrijgbaar in vierkante en ronde vorm. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten die je ook alle drie met elkaar kunt combineren.

Uniek gratis ophangsysteem voor canvas doeken en shapes

De canvas doeken en de shapes worden altijd geleverd met een gratis ophangsysteem. Bij canvas doeken is dat een gepatenteerd systeem waarbij jouw doek altijd recht en strak tegen de muur hangt. Elke shape wordt geleverd met een slim magnetisch ophangsysteem. Eerst plak je de shape tegen de muur waarna je de shape magnetisch kunt verschuiven, maar ook kunt verwijderen. Daarmee is de shape verwisselbaar.

Related Posts