Onze 3 romantische tips voor een uitje in mei

0
Share

De lente is begonnen en de vogeltjes fluiten weer in alle drukte. Ook beginnen in deze tijd weer de vlinders in onze buik te krioelen. Het winterse bank hangen vanwege de gruwelijke kou is voorbij. De verliefdheid steekt weer de kop op omdat ook bij mensen de hormonen zogezegd de kop op steken. Wij worden weer out going. Wij willen erop uit. Jij ook met je partner? Daarom geven wij 3 originele tips voor een romantisch uitje in mei. Wandel je even mee door onze tips? Misschien zit er wel een leuk cadeau voor hem of haar bij.

Huur een fluisterboot of sloep en ga een dagje het water op:

Vandaag de dag zijn fluisterboten heel populair. Fluisterboten zijn boten uitgerust met een electromotor waardoor ze muisstil zijn. Dit komt de romantische sfeer natuurlijk ten goede. Daarnaast kun je het plan opvatten om zelf de boot te besturen en op eigen initiatief het water op te gaan, maar er zijn tegenwoordig veel bedrijven die je onder het genot een door hen geregeld hapje en drankje rondvaren in een van hun sloepen (of fluisterboten).

Mocht je op eigen initiatief willen gaan vergeet dan je picknickmand in ieder geval niet! Lijkt het je interessant om als cadeau voor hem (of haar) een rondvaart tochtje met hapje en drankje te organiseren? E zijn online genoeg organisaties te vinden die dit aanbieden in Nederland. Deze dienst is de afgelopen jaren namelijk erg in populariteit toegenomen.

Bezoek een weekendje een (kleinschalige) spa of kuuroord om samen te ontspannen:

Wat is er romantischer dan een weekendje lekker de sauna in, je samen onder te dompelen in een zwembad en in de avond heerlijk te eten, waarna je zonder alle huishoudelijke toestand romantisch samen een hotelkamer induikt?

De échte tip hierbij is om een spa of kuuroord die kleinschalig van aard is, buiten drukke weekenden of vakanties om te boeken. Dit komt de romantiek natuurlijk zeer ten goede omdat je de massaliteit van een groot kuuroord ontloopt. Vaak heb je in dit geval het rijk ook enigszins voor je alleen. Dit is denk ik wel de meeste super romantische tip die wij hier hebben kunnen geven. Een super leuk idee als cadeau voor hem of haar dus!

Laat je rondleiden op een Nederlandse wijngaard en combineer dit met een wijnproeverij:

Al houwel sommige onder ons hiervan nog niet zo bewust zijn, Nederland kent elk jaar weer steeds meer wijngaarden. Dit komt voornamelijk door het steeds zachter wordende weer. Ook heeft het te maken met dat boeren steeds meer naar alternatieven op zoek gaan.Het aantal wijngaarden van Nederlandse bodem is het afgelopen decennium in ieder geval flink toegenomen.
Een rondleiding door een wijngaard in combinatie met een wijnproeverij is wat betreft een romantisch uitje in mei toch wel het meest originele wat wij kunnen aanstippen. Aangezien de meeste van ons hier nog nooit over nagedacht hebben dat dit ook in Nederland tot de mogelijkheden behoord. Vooral in Limburg zijn er veel wijngaarden te vinden.

Romantiek genoeg te vinden dus – ook in de prille lente

Eerlijk gezegd zijn wij van mening dat dit enorm originele tips zijn. Had je zelf wel eens gedacht aan deze mogelijkheden als romantisch uitje? Wij hopen in ieder geval dat jij en je partner (of date) iets aan deze 3 tips hebben gehad! Wij komen je vast tegen op het water, in die spa of op die ene wijnproeverij. Wij zien jullie daar!

Related Posts