Tafelzeil voor kinderen

0
Share

Bij heel veel huishoudens is een tafelzeil aanwezig. Tijdens de maaltijden knoeit iedereen immers wel eens. Huishoudens zonder kinderen of met wat oudere kinderen kiezen niet altijd meer voor een tafelzeil, maar gebruiken bijvoorbeeld placemats of nemen het risico door geen tafelbescherming te gebruiken. Gezinnen met (jonge) kinderen kiezen eigenlijk vrijwel altijd voor een tafelzeil. Je kunt met een tafelzeil de gehele tafel afdekken en hoeft je dus niet druk te maken om eventuele vlekken in je tafelblad. Een glas drinken dat omgaat, een schep eten naast de pan, het maakt niet uit zolang er een tafelzeil op tafel ligt. Een pvc tafelzeil is 100% waterdicht en laat dus geen eten of drinken door. Je kunt dus met een gerust hart aan tafel zitten, mét je kinderen.

Knutselen aan tafel

Voor veel kinderen is het een leuke en leerzame bezigheid; knutselen. Tekenen, knippen, plakken, stempelen, verven, stickers plakken, kleien… knutselen is een heel uitgebreid begrip. Er komt veel materiaal, vloeistof en kleurstof bij kijken. Je wilt niet dat je tafelblad na een middagje knutselen ineens voorzien is van een mooie kindertekening of van plakresten van lijm. Ook wanneer je dus kids in huis hebt die graag knutselen is een tafelzeil zeer aan te raden. Na het knutselen haal je het zeil eenvoudig weer van je tafel af en is je tafel nog in dezelfde staat als daarvoor! Je moet natuurlijk wel rekening houden met scherpe voorwerpen zoals prikpennen en scharen. Deze kunnen door het pvc zeil heen snijden en zo dus ook schade aanbrengen aan je tafelblad.

Welk tafelzeil voor kinderen

Je kunt natuurlijk een tafelzeil kiezen wat je zelf erg mooi vindt. Je kunt ook een tafelzeil kiezen wat je kinderen (waarschijnlijk) heel mooi zullen vinden. Er is tafelzeil met autowegen erop, ruimtemannetjes, grote gekleurde stippen, appeltjes, citroentjes, oceaan vissen, en nog veel meer! Deze leuke prints vind je bij www.hiptafelzeil.nl. Door een tafelzeil te kiezen wat de kinderen (ook) mooi vinden, is de kans op een geslaagde maaltijd nog net even iets groter! Hoe leuker het is aan tafel, hoe beter de maaltijd wordt opgegeten!

Related Posts