3 eyecatchers voor in je interieur

0
Share

Ben jij ook van mening dat jouw interieur wel eens een boost mag krijgen door een mooie eyecatcher die alle aandacht weet te trekken? Vind je jouw interieur op dit moment nog vrij neutraal en veilig qua kleuren, meubels en decoraties? Een eyecatcher in de vorm van decoratie kan jouw interieur op een eenvoudige en snelle manier omtoveren tot iets spectaculairs. Kun je niet zo snel wat bedenken? Geen paniek, want daarom hebben wij speciaal voor jou deze blog geschreven. Hierin zullen wij namelijk drie eyecatchers voor in je interieur uitlichten. Lees snel even verder!

Gave muurschildering

Muurschilderingen, je ziet ze steeds vaker terugkomen in interieurs. In Nederland zijn er tal van professionele artiesten die jouw saaie muur binnen mum van tijd kunnen veranderen in een prachtig kunstwerk. Laat bijvoorbeeld jouw favoriete dieren op de muur schilderen. Of wat dacht je van jouw droomauto? Alles is mogelijk. Van kleine, subtiele muurschilderingen tot kunstwerken ter grootte van de gehele muur. Naast muurschilderingen in de woonkamer kun je er ook voor kiezen om de muren van bijvoorbeeld de kinderkamer te laten beschilderen in ieder gewenst thema. Denk bijvoorbeeld aan Winnie de Poeh of Cars.

Stoere wandklok industrieel

Een stoere wandklok industrieel is helemaal in op dit moment. Je komt deze klokken vooral tegen binnen de wat strakkere en meer stoere interieurs. Dit komt omdat industriële wandklokken over het algemeen vrij groot en robuust zijn. Een wandklok industrieel zal dan ook niet mooi tot zijn recht komen in kleine ruimtes. Een grote woonkamer met open keuken is vaak de perfecte plaats om jouw mooie nieuwe industriële wandklok op te hangen. Deze klokken kenmerken zich niet alleen door het grote formaat. Ook de romeinse cijfers en zichtbare radertjes in het uurwerk maken het tot een stoere klok die goed gecombineerd kan worden met donkere kleuren, robuuste meubels en onafgewerkte materialen.

Tropische planten

 Ook een tropische plant kan een ware eyecatcher zijn binnen jouw interieur. Denk bijvoorbeeld aan één van de vele soorten Calathea’s die te verkrijgen zijn. De Calathea wordt ook wel ‘living plant’ genoemd. Dit komt door het feit dat de plant ’s avonds wanneer het donker wordt de bladeren sluit om zichzelf te beschermen tegen de kou. Zodra het ’s ochtends weer licht wordt, zal hij zijn mooie bladeren weer openen. En of dat die bladeren mooi zijn! De meeste Calathea’s hebben sierlijke groene bladeren met verschillende kleurschakeringen en patronen. Van sommige Calathea’s zijn de bladeren rood aan de onderkant en gewoon groen aan de bovenkant. Zo’n mooie tropische plant wil je wel in je woonkamer hebben staan!

Related Posts