3 Shirts die je met de warme lentedagen absoluut in je kast moet hebben

0
Share

Het kwik stijgt en er staan weer temperaturen van boven de 20 graden op het menu de komende weken. Hoewel de lente officieel al wel even begonnen is hebben we er tot dusver nog niet veel van gemerkt. Gelukkig komt daar nu eindelijk verandering in. Met deze lente-temperaturen is het wel tijd om even goed na te denken wat we dan ook alweer aantrekken. Deze zonnige dagen zijn enige tijd geleden dus het zou goed kunnen dat jouw lentegarderobe nog niet helemaal up to date is. Wil je weten welke T-shirts een echte musthave zijn voor in je kast? Lees dan snel dit blogartikel.

Met een Polo kun je de plank niet misslaan

Als man heb je er waarschijnlijk wel één of twee van in je kast. Toch willen we hem wel weer even extra benadrukken; de polo. De polo is een tijdloze klassieker die eigenlijk in elke situatie gedragen kan worden. Een donkere polo is geschikt voor zakelijke afspraken terwijl de polo in pasteltinten een graag gezien shirt is voor de vrijetijdsbesteding in de lente. Pasteltinten passen mooi in de sfeer van de lente en geven je gelijk een frisse, zachte doch sportieve uitstraling. Wil je een nieuwe trend van de polo uitproberen? Ga dan voor een baggy oversized polo. Dit seizoen is de oversized polo helemaal in. De polo is normaal gesproken vrij klassiek maar wanneer je een oversized polo draagt heb je direct een meer nonchalante en casual uitstraling te pakken. Wanneer je een dag op pad gaat met je vrienden, je vriend of met je vriendin is de oversized polo absoluut een goed idee om een trendy indruk achter te laten.

Gestreepte T-shirts zijn de trend van het moment

Na een tijdje weggeweest te zijn is het gestreepte T-shirt nu weer helemaal in. Met een gestreept shirt creëer je een casual look en kom je snel over als een spontane, enthousiaste persoonlijkheid. Dit komt doordat de strepen iets ‘speels’ hebben. Gestreepte T-shirts zijn er in allerlei mogelijk denkbare kleuren en vormen. Al heeft onze voorkeur voor dit seizoen toch wel het casual T-shirt met horizontale strepen in twee basic kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een horizontale streep met zwart en wit, blauw en wit, beige en wit of bijvoorbeeld rood en wit. Door het kleurcontrast en de simpelheid van het design kom je trendy en tegelijkertijd heel stijlvol over. Je combineert het gestreepte shirt met een lichte jeans of een stoere donkere pantalon. Het voordeel van het gestreepte T-shirt is dat de strepen ook nog eens goed afkleden. Wil je graag wat langer en slanker lijken? Kies dan voor een verticale streep in plaats van een horizontale streep, door het optische effect lijk je direct wat langer en slanker.

Shop nieuwe T-shirts makkelijk online

Realiseer je je na het lezen van deze blog dat je wellicht nog wel één of twee nieuwe T-shirts kan gebruiken voordat de temperaturen echt flink stijgen? We raden je aan om eens bij Sans-Online te kijken. Deze webshop heeft ontzettend veel merken in hun assortiment waardoor bijna elke man wel een geschikt T-shirt voor heren kan vinden.

Related Posts