Mooie foto’s van je reizen? Print ze uit ipv alles digitaal

0
Share

Maak van je reisfoto’s een tastbare herinnering!

We leven in een digitale wereld, waar bijna alles binnen handbereik is. Onze mobiele telefoon wordt steeds meer een deel van onszelf en we spenderen meer tijd op onze laptop dan we zouden willen toegeven. Deze apparaten staan dan ook vol met digitale herinneringen. Van de eerste berichtjes met een nieuwe partner, tot de leukste vakantiekiekjes. Jammer genoeg vergeten we te vaak dat deze herinneringen in één klap kunnen verdwijnen als een apparaat besluit om ermee te stoppen. Zou je die herinneren niet liever tastbaar willen maken?

Printen is winnen

We lijken tegenwoordig vaak te vergeten dat het ouderwetse afdrukken van foto’s geen verloren kunst is. Je kan het thuis met je eigen printer, maar kan ook de hulp van professionals inschakelen bij het printen van je herinneringen. Je kan natuurlijk alle foto’s die je met je smartphone maakte gebruiken, maar ook wegwerpcamera’s maken een grote comeback. Er bestaan zelfs pocket printers, waardoor je in een handomdraai de mooiste digitale foto’s op papier kunt zetten. Deze mini printers maken van jouw gekozen foto’s een gematerialiseerde versie in de vorm van kleine, afgedrukte foto’s.

Van mini tot maxi

Kleine foto’s zijn leuke memorabilia die je altijd bij je kan dragen door ze, bijvoorbeeld, in je portemonnee te steken. Maar als je op vakantie ging naar een prachtige plek en je hebt een adembenemende foto genomen, mag deze natuurlijk gezien worden. Als dit herkenbaar is, kan je ervoor kiezen om de foto af te laten drukken op posterformaat. Op deze manier kan je de herinnering een mooi plekje aan de muur geven om elke dag te bewonderen, maar kunnen ook anderen genieten van de schoonheid.

Laat je foto’s boekdelen spreken

Als je onlangs op vakantie ging naar een prachtig land is de kans groot dat je thuiskomt met honderden digitale foto’s op zak. Je kan deze allemaal afdrukken en gebruiken als decoratie, maar als je er echt iets moois van wil maken kan je er ook een boek van maken. Dit kan je zelf doen, door de afgedrukte foto’s in een fotoboek of plakboek te plaatsen, maar je kan er ook een écht boek van bestellen. Op het internet staan veel websites klaar om je vakantiekiekjes om te toveren in een boek dat je elke dag zal willen bekijken en de rest van je leven bij je kan houden. Zo zal jij die geweldige vakantie nooit meer vergeten. Zélfs als je smartphone ermee ophoudt.

Digitale foto’s zijn handig, snel en altijd binnen handbereik, maar als je meer met je herinneringen wil doen, overweeg dan zeker het printen van foto’s. Uitgeprinte foto’s zijn niet alleen mooier, maar geven ook zoveel meer voldoening!

Related Posts