Ontdek Europa met de camper

0
Share

Een camper geeft het ultieme gevoel van vrijheid. U heeft uw eigen vertrouwde huis op wielen en kunt gaan en staan waar u maar wilt. U verblijft op de leukste plaatsen totdat u zelf besluit weer verder te trekken. Met een goed uitgeruste camper met de juiste camper benodigdheden is het geen enkel probleem om wat langer weg te blijven. U heeft de tijd tenslotte aan uzelf. Dus waarom zou u niet op weg gaan naar de mooiste plekjes in Europa?

Ontdek Scandinavië

De Scandinavische landen hebben een prachtige natuur en zijn echt de moeite van het ontdekken waard. Het vrije gevoel wordt nog extra onderstreept, want in Noorwegen, Zweden en Finland is het toegestaan om buiten de vaste standplaatsen of campings te overnachten. Als u van plan bent om dit te doen is het wel belangrijk om de juiste camper benodigdheden hiervoor bij u te hebben. Want een extra watertank of een comfortabele inzetbril voor het toilet is dan geen overbodige luxe. En het kan natuurlijk wat fris zijn, of eerder donker in Scandinavië, zeker als u in het najaar of de winter door de mooie natuur trekt. Goede isolatie en verlichting zijn dan ook camper benodigdheden die niet mogen ontbreken.

Zuid Europa als bestemming

Het zuiden van Europa heeft ook een bepaalde charme. Zoals Franse pittoreske dorpjes waar u een kopje koffie op een terrasje kunt drinken. Of maak de bekende reis in Portugal van 738 kilometer langs de ‘Route 66’ en ontdek de cultuur en de natuur van dit mooie land. Als u veel kilometers maakt wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Controleer voor vertrek dan ook goed of u alle camper benodigdheden heeft die bijdragen aan uw veiligheid onderweg. Een gas/brand detector is altijd nuttig om bij u te hebben, maar ook kunt u overwegen om een alarmsysteem aan te brengen. Met deze camper benodigdheden kunt u nog meer ontspannen genieten van uw vakantie.

Blijf dichter bij huis en bezoek de Benelux

Voor een mooie vakantie hoeft u niet altijd ver weg te gaan. Want vlakbij huis is ook nog veel te ontdekken. Stippel uw reis uit vanaf het moment dat u thuis in de camper stapt. Met het begin van de reis in Nederland kunt u nu eindelijk eens de plaatsen bezoeken waar u op televisie veel van gezien heeft, maar nog nooit persoonlijk bezocht. Op uw gemak bezoekt u de leukste plekjes van Nederland en u rijdt daarna richting de Belgische grens. Ook daar kunt u een hele rondreis plannen, van de Belgische kust tot aan de Ardennen. Als mooie afsluiting maakt u een kastelentocht in Luxemburg.

Ga op reis met de juiste camper benodigdheden

Welke bestemming in Europa u ook kiest, het plezier van de reis begint al bij de voorbereidingen. En dan hebben we het niet alleen over het verheugen op de mooie dingen die u onderweg gaat zien, of het eten dat u in de restaurants kunt bestellen, samen met een goed glas wijn. De wetenschap dat u aan alles gedacht heeft wat u onderweg aan camper benodigdheden nodig heeft, draagt bij aan het reisplezier. Zo geniet u dubbel van uw vakantie.

Related Posts