Originele traktaties met snoepjes

0
Share

Het is altijd lastig om een originele traktatie te verzinnen als jouw kind jarig is. Er zijn altijd kinderen in de klas die weinig dingen lekker vinden of allergisch zijn voor bepaalde producten. Maar een ding is zeker: met snoepjes zit je altijd goed. En is het bij jouw kind op school niet de bedoeling dat er alleen snoep getrakteerd wordt? Vervang dan een deel van de snoepjes voor druiven, net zo lekker! Ben je benieuwd naar originele traktaties met snoepjes? Lees dan verder!

Boeketje snoep

Een boeketje met snoepjes in plaats van bloemen is een feestelijke traktatie. Ook is deze erg makkelijk te maken. Je koopt lange houten prikkers, een zak met lekkere snoepjes en een lint. Prik de snoepjes op de houten prikkers en bindt vervolgens de uiteindes aan elkaar met het lint. Je kunt er ook nog een folie omheen doen, zodat het echt op een boeketje lijkt.

Kers op de taart

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart. Een echte taart is een te dure en te grote traktatie voor in de klas, dus je kan beter gaan voor een alternatief. Je kunt makkelijk zelf kleine taartjes maken van een paar snoepjes. Pak een muffin vormpje en leg daar een grote marshmallow in. Steek een houten prikker in de marshmallow en prik daar andere snoepjes op. Top hem af met een snoepkersje en klaar ben je!

Sushi

Wil je graag een kleine traktatie maken? Dan is sushi is erg makkelijk na te maken met snoepjes en het ziet er ook nog eens erg leuk uit. Koop een zak met Engelse drop, zure matten, dropveters en spekjes. Van deze snoepjes kan je verschillende soorten sushi namaken. Leg de verschillende sushi snoepjes in een zwarte plastic bak en het is net alsof er echte sushi getrakteerd wordt!

Zoals je hebt gelezen zijn er veel verschillende traktaties te maken met snoepjes. Ben je op zoek naar geschikte snoepjes voor een traktatie? Neem dan een kijkje op de website van Candyonline. Zij hebben veel verschillende soorten Haribo snoep die hiervoor geschikt zijn.

Related Posts